2021. december 26., vasárnap

24. Falka újévi futókarnevál

 Kedves Futó Barátunk!

Közeleg az Újév első napja, amikor is nagy reményekkel és fogadalmakkal húzhatunk futócipőt. Talán ilyenkor a legerősebb a motiváció a sokszor átmulatott éjszaka utáni fáradság ellenére. Idén ismét stílust váltunk, mert a jövőben szélesebb réteget szeretnénk egy kis testmozgásra csábítani az év első napján. Egy két és fél kilométeres körpályára invitálunk benneteket, ahol mindenki saját kedve szerint teljesíthet másfél óra alatt annyi kört, amennyit csak szeretne. A kör Pilis egyik legszebb részén a pincesoron található, a futók által régóta csak "Pincekör" névre keresztelt pálya, melynek burkolata vegyes föld-kavics-aszfaltozott...



A rajthely a Beleznay sétány közepén lévő turista pihenőnél lesz 13:30-kor, a rendezvény 15 órakor zárul ugyanitt. Az ultrák persze maradhatnak túlórázni, de az már egyéni program. 

Az idén a legtöbb kört teljesítő futó különdíja egy egyedi emlékplakett, melyet a díj készítője ad át 15 órakor. (Kör egyenlőség esetén aki előbb fejezi be az utolsó körét...)

Az előbb leírt időtartamon belül mindeni akkor fut/sétál, amikor csak akar. A késve érkezőket arra kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek a pályán lévő társaikra.

A rajthely:



A teát mi visszük, a többi már a te dolgod... :)

Találkozzunk január 1-én a pilisi pincesoron!

FALKA TEAM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése