2014. április 26., szombat

1. forduló

Dagonya Party 2014


Elkezdtük hát. Dokival arról beszélgettünk utána, hogy sokkal jobb volt a pálya, mint amire ennyi eső után számítani lehetett. Tény, hogy a 7. kilométerben többen padlót (akarom mondani talajt) fogtak, de hát egy terepfutásban ez még száraz időben is benne van.
Mindenesetre négyen futották először ezt a kört -Dr. Néráth Andrea, Szelepcsényi Csaba, Mácsár Ferenc és Végvári Zsolt - és négyen voltunk, akiknek már volt tavalyról ideje ezen a távon.
Nikinek az egy kilométeren sem kihívója, sem legyőzője nem akad, így a kicsiknél ő lett a hónap futója. A hosszútávon a hölgyeknél Anikót szavaztuk meg, aki becsült idővel ért célba, a fiúknál pedig szabályaink szerint nem volt legjobb, hiszen mindenki elindult együtt a hivatalos rajtidő előtt... :)
Tulajdonképpen így volt a legjobb, végig együtt futva együtt értünk célba, ráhangolódva kicsit a holnapi félmaratonra. Dombaiék és Csákányék is megjelentek, akiknek köszönhetően igazi aréna hangulat lett a versenyközpontból és a végére még a csomagtartóba is betaláltak...:) Az állványos fotóapparát már csak hab volt a tortán, no meg az is , hogy Czombos Karesz is letúrta kört egy túrabakancsban a végére. A végén kiosztottuk a lent említett gél-eket, Niki pedig Sportszelet fújhatott Petivel hazáig.

A következő fordulóban ( Május 17. Paszkál napja...) lesz ám ereszd el a hajam!



EREDMÉNYEK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése