2015. május 1., péntek

Dolina teljesítménytúra


Az idei évben május 9-én kerül megrendezésre a Dolina Teljesítménytúra 56/40/30/20/13!
Öt táv közül választhatnak azok, akik részt szeretnének venni ezen az albertirsai szervezésű, nagyon változatos terepen végigvezető túrán.
Nevezni az indulás előtt lehet 6-9 óra között a rajt helyszínén, az albertirsai Városi Sportcentrumban.
Aki a korábbi években teljesítette valamelyik távot bizonyíthatja, hogy egy jól megszervezett, jó hangulatú rendezvényről van szó!
A részletes kiírás megtalálható:
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=5928

Újdonság, hogy idén a Gubányi Károly Általános Iskola lehetőséget kapott, hogy Pilisről indítson egy csatlakozó túrát 14 km-es távval, amelyen bárki elindulhat!

Az útvonal érinti az Iker-fenyőt, Sas-hegyet, a vadregényes Vízmosás-völgyet és a Kilátót is. Csodálatos helyekre juthatnak el a résztvevők és jól megérdemelt jutalomként oklevelet és Dolina-túra kitűzőt kapnak.

Nevezni és indulni az iskola fő épületétől (Evangélikus templom mellett) május 9-én 8.00 és 9.00 között lehet.
A nevezési díj 500 Ft

Idén először a terepkerékpárosok kedvében is járunk, hiszen az 56 km-es távon szintén el lehet indulni az iskolánktól is 9:30-kor. Ennek a nevezési díja 800 Ft!

Mivel a Dolina túra hosszabb távjai Pilis városát is érintik, most már hagyományosan, mi is segítséget nyújtunk a lebonyolításban. Ennek okán, május 3-ig várjuk azok jelentkezését, akik nem indulnak a túrán, de pontőrként, vagy segítőként szívesen részt vennének a rendezvényen.
A segítők jelentkezését fogadja:

Kasa Tibor
30-237-3733
és
Pálinkás György
20-450-1982
palinkasgy@gmail.com


Szép időt és jó túrázást kíván a Falka Team csapata!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése