2012. január 2., hétfő

LEFUTOTTUK

Hát lefutottuk! Idén jóval többen vállalták még a kisebbek közül is a hosszabb távokat a kemény hideg ellenére. Lassú rajttal kezdtünk, majd az 1 kilométeres futókat elengedve Gyuri indította a többi táv indulóját, hogy aztán a célban oklevéllel, sütivel várja később őket az evangélikus gyülekezeti teremben. A hideg mellett csak a csúszós út nehezítette a futók dolgát, de volt aki például egy pólóban teljesítette a félmaratont. A célban sok boldog arcot lehetett látni, többen örülhettek kiváló időeredményüknek is, Cseik Marci például megdöntötte a téli pályarekordot, ezzel nemcsak dicsőséget, de egy üveg pezsgőt is szerzett az érem és a Anikó tortája mellé.
Granulátum mindenkinek! Áginak és Gyurinak pedig nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, bízva abban, hogy jövőre ismét a rajtvonalon találkozhatunk Velük!

Eredmények

4 megjegyzés:

  1. Szia Tibi!
    A Práczkyék 2010 január elsején félmaratont futottak!?üdv.M

    VálaszTörlés
  2. Elnézést kívánok, de én 2012 január 1-én futottam tegnap, bár 2011 január 1-én is futottam, de az meg nem tegnap volt, szóval egy mágneses időzivatar beszippantotta az egész falkát, meg különben még Anikó tortája is 1012- re szólt. Gyanús, nagyon gyanús ez az egész.

    VálaszTörlés
  3. akkor most mi is van??a hiszterézis hurokkal??üdv Mariska

    VálaszTörlés
  4. ... mert "you are welcome" mindenkinek :-)

    VálaszTörlés